Den nya styrelsen för 2018 är:

Tord Strömberg – ordförande

Kasper Kotake – vice ordförande

Jeff Gracie – sekreterare

Pontus Vallström – kassör

Anders Heurlin – ledamot

Emma Hawke – ledamot

Ted Ekberg – ledamot

Jonas Fellgård – ledamot

Valberedning

Rikard Rönnkvist

Micael Petersson

Då vår ordförande Markus Andersson valde att avgå på grund av tidsbrist så valdes Tord Strömberg till ordförande. Tord har nu uppnått klätteruniversums nirvana då han äntligen har blivit ordförande i DKK. Tord är en kritisk 6b, möjligtvis 6c klättrare som troligen kommer att få uppleva ett fall under en alpintur i Norge när han får tummen ur och börjar klättra alpint. Mest troligt är att han kommer fortsätta att falla på Fregås. 

Vi passar på och hälsar Ted Ekberg välkommen som styrelseledamot i Dalarnas Klätterklubb. Ted Har mångårig klättererfarenhet inom sportklättring, isklättring och alpinism. Ted är även invald som ledamot i den alpina sektionen i SKF. Ted har tidigare varit styrelsemedlem i DKK men hoppade av då han flyttade till Norge? Ted kommer troligen att hitta på många roliga aktiviteter, både stora och små, då han har alldeles för mycket tid till övers. Ted börjar hårt med en klubbresa till Eresfjord under valborgshelgen.

Vi hälsar även den nya valberedningen välkommen till DKK. Den består av Rikard Rönnkvist och Micael Petersson. Dessa två herrar är väldigt beresta och kunniga inom klättervärlden i både Sverige och Norge. De anordnar små klätteräventyr nästan varje helg. De driver gruppen Klätterhäng i Dalarna på FaceBook som är väldigt uppskattad. Det som de inte vet om sport, sva, is, aid, beta, kamratskap är inte värt att veta.

Tack för allt MadMarkus! Vi hoppas att din gräsklättersida lever vidare.

Tord.

1 reaktion på ”Den nya styrelsen 2018”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *