fredag 30 augusti 2019

Väsaträffen 6-8 september

Nu börjar det dra ihop sig till Väsaträffen nästa helg 6-8 september och vi hoppas att slå nytt deltagarrekord i år. Här kommer lite praktisk info om klättringen och campingen.

Alla närvarande ansvarar i utgångspunkt själva för vad de gör på berget. Det kommer finnas viss hjälp för oerfarna att sätta upp topprepsankare men du förväntas att själv ha grundläggande färdigheter motsvarande grönt kort. Vi uppmanar alla att använda hjälm när det är så mycket folk på berget och det kommer finnas ett begränsat antal hjälmar till utlån.

Om vädret mot förmodan skulle bli regnigt så är det värt att komma i alla fall. Vi kommer då att bjuda på lite klätterrelaterade workshops på marknivå och öppna upp någon av inneväggarna i Älvdalen eller Mora.

Camping sker på Wäsaäventyrs campingplats och kostar 50kr/person och natt, betalning med kontanter på plats. Där finns möjligheter till dass, matlagning under tak och bastuflotte på lördag kväll. Vi får vatten utkört till tältplatsen men det skadar inte med en egen dunk. Campingen är öppen för oss från fredag förmiddag. Glöm inte badkläder för bastubad och dopp i älven. För att hitta till tältplaten kör man ner från gamla liften mot kraftstationen så ligger tältplatsen på höger sida nere i backen.

Självklart så bjuds det på en respektabel brasa och allsköns klätterskrönor och upptåg kvällstid.

1 kommentar:

 1. Hej och välkommen till Spotcap Global Financial Services, jag heter Claudia Klein, jag är en långivare och även finansiell konsult. Jag erbjuder alla typer av lånetjänster

  Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personlån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både lång- och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

  Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

  SvaraRadera