söndag 26 januari 2020

Även om det inte ens har hunnit gå en hel månad in på det nya året så har våra medlemmar hunnit med massor på de 26 dagar som gått så långt!

Det har klättrats en hel del is, både på hemmaplan i Dalarna och flera medlemmar har varit på resor i Norge. Det torra och milda vädret har också gett möjlighet för klippklättring mitt i vintern. Brötberget, Duvnäs och Hykieberg har redan fått besök på några soliga dagar. Inte minst har det varit sagolika förhållanden för bouldering!

Vad många kanske inte vet är att DKK är på väg att bli en av de mer framträdande klubbarna för skidalpinism i Sverige. En egen skimo-sektion har bildats och för två veckor sedan arrangerades Bjursås skimorace med över 50 deltagare! Så sent som idag körde DKK-medlemmen Tove Alexandersson in till en 17e plats i världscupstävlingarna i Andorra.

Från DKK-are lite längre ute i världen så kan vi rapportera att Joda Dolmans för ett par dagar sedan stod på toppen av Mt. Cook, Nya Zeelands högsta berg. På bilden ovan ser ni honom på toppen.

Nu väntar vi bara med spänning på att den nya inneväggen i Falun ska öppna. Vi hoppas att det kommer att bli en naturlig knutpunkt för alla klättrare i regionen. Och så kommer det några kul arrangemang för alla medlemmar framåt våren, mer info om dessa i en snar framtid.

Ni som inte har hunnit med att betala medlemsavgift för 2020, ta chansen nu när januarilönen kommer. Det är först när ni har betalat anmälningsavgiften som medlemsförsäkringen gäller och ni får Bergsport i brevlådan. Mer info om hur du löser medlemskap hittar du under fliken "medlemskap 2020" längst upp på sidan.

1 kommentar:

  1. Many of you would assume that there's nothing random about a computer, and may be} appropriate. Computers do what their packages tell them to do and nothing else, so how can they generate a sport play whose result is random? Where do they get the mixtures of symbols and outcomes which are be} shown to the players? One of the highly regulated features of the game program is to implement a continuous supply of numbers. They usually are not created only by likelihood, but by using a mathematical formula 카지노사이트 that enables them to produce the mixtures of symbols which are be} introduced to the participant as end result of|the results of} the games played.

    SvaraRadera