måndag 24 augusti 2020

Väsaträffen 2020 4-6 september

Som traditionen bjuder så kör vi tillsammans med Mora KK klätterträffen i Väsa första helgen i september. Det blir klättring, bastuflotte och kamratligt häng i världsklass.

Campingen öppnar fredag eftermiddag och håller öppet hela helgen. Vid campen finns dass, ved och vid regning väderprognos sätter vi upp pressennigstak för att inte få hjälmfrillorna förstörda i regnet. Campingavgiften är ringa 50kr per person och BETALAS MED KONTANTER på plats. I avgiften ingår även bastuflotten. Vägbeskrivning till campingen finns här https://goo.gl/maps/SQyT1yZ1acQHHz3W6

 
Bastuflotten tänds lördag kväll nere vid älven så medtag badkläder och handduk.
Max antal personer på campingen är 50 personer men vi har aldrig varit i närheten av så många förr så du behöver inte oroa dig att bli utan tältplats.


Det kommer att förekomma alkohol på området. Minderåriga är välkomna men tillåts inte att dricka alkohol. Klätterklubbarna står som arrangör av den sociala sammankomsten. Du ansvarar själv för all klättring. Nybörjare är självklart välkomna men det finns inga instruktörer eller färdiga topprep på plats. Det är ett bra tillfälle att lära känna mer erfarna klättrare och chans att se och lära.
 

Det rekommenderas absolut att använda hjälm uppe vid klippan. Stenen i Väsa är inte pålitlig 100% och det går en stig ovanför de populäraste väggarna där sten riskerar att sparkas ner. Det kommer finnas ett begränsat antal hjälmar till utlån vid campingen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar