tisdag 14 mars 2023

Årsmöte 2023 28. mars

Välkomna till årsmöte. I år håller vi till på Gamla Elverket i centrala Falun, Ölandsgatan 8. Dörrarna är öppna från 18.00 och själva mötet startar 18.30. Vi räknar med att hålla på ca två timmar.

Utöver de vanliga procedurerna för årsmöten är det ett fint tillfälle att möta både gamla och nya klättervänner. 
Vi bjuder på enklare förtäring, både någonting sött och någonting lite matigare som smörgåsar eller pizza-slice. Vegetariskt alternativ kommer finnas. Önskar du någon annan specialkost så fixar vi det om du hör av dig till dalarnasklatterklubb@gmail.com ett par dagar i förväg.
Möteshandlingar skickas på mail till samtliga medlemmar några dagar innan mötet. Har du någonting särskilt du vill ta upp? Ta i så fall kontakt med någon i styrelsen eller skicka en motion till dalarnasklatterklubb@gmail.com
Besök gärna facebook-eventet DKK årsmöte 2023 och klicka på knappen "kommer" så blir det lättare för oss att uppskatta hur mycket fika vi ska köpa.
För att ha rösträtt på mötet ska du ha betalat medlemsavgift för 2023.

1 kommentar:

 1. Hej, Är du i behov av ett pålitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, Är du i behov av ett företagslån, privatlån eller bolån? Se inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler till en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick

  Jag vet att det alltid har varit ett stort problem att få ett legitimt lån. För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av högt intresse. ränta, otillräckliga säkerheter, skuld i förhållande till inkomst, låg kreditpoäng etc.

  Oroa dig inte längre, eftersom vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finansieringslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och genomföra dina transaktioner när och var du än behöver det.

  Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller skicka ett meddelande till oss på WhatsApp: +447360502110 | & Få svar omedelbart.

  SvaraRadera