Utrustning att låna/hyra

Dalarnas Klätterklubb har en hel del utrustning att låna ut till sina medlemmar. Det mesta kan du låna gratis mot en depositionsavgift på 500 kr. Pengar du får tillbaka om utrustningen lämnas i ok skick. Dvs inte mer än normalt slitage. En del utrustning tar vi en liten avgift för. Det gäller exempelvis våra lavinkit.

DKK:s utrustning får inte användas till kommersiell verksamhet om det inte finns en särskild överenskommelse.
Vi förutsätter att du som lånar utrustning vet hur man handskas med den och att du följer de regler rörande t.ex. access som finns. Utlån av utrustning kan nekas om låntagaren har uppenbara brister i kunskap och erfarenhet.
All utrustning tas om hand på bästa sätt, MEN!, det är fortfarande ditt ansvar som klättrare att försäkra dig om att utrustningen du lånar är oskadad och funktionsduglig, samt att du vet hur du handskas med utrustningen.
Dalarnas Klätterklubb tar inte på sig något ansvar för eventuella olyckor i samband med lånad utrustning.
Det som finns att låna/hyra är bla:
 • Enkelrep, dubbelrep, selar, hjälmar, repbromsar, karbiner, slingor.
 • Stegjärn, isskruvar, snöankare och olika sorters isyxor, både med och utan remmar.
 • Liten hissäck, ett par repklämmor, en STOR friend (Camalot 5).
 • Två lavinkit (tranciever, sond, spade). Hyrs för 100 kr/helg eller 200 kr/vecka
 • Det finns en del annat smått och gott också. Hör av dig om du behöver något speciellt.
Om du vill låna eller hyra så hör av dig till:
Kasper, 0241-10201 eller 070-2172255

2 kommentarer:

 1. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej killar, jag vill bara rekommendera ett bra låneföretag där jag fick ett snabblån på €‎46 000,00 via deras e-post där jag letade efter lån för att betala mina räkningar/skulder och gå vidare med livet, sedan gav en vän mig denna företagsinformation som Jag kontaktade via denna kontaktmail: lapofunding960@gmail.com

  SvaraRadera