Medlemsskap

Ditt medlemsskap gör skillnad!

Dalarnas klätterklubb arbetar med myndigheter, markägare och andra intressegrupper för att säkra tillgången till klätterområden i Dalarna. För att kunna göra det krävs ditt stöd för att kunna visa att vi har ett medlemsunderlag.

Din medlemsavgift bidrar också till att bekosta bl.a. utbyte av gamla bultar och ankare på klipporna där du klättrar och etablering av nya leder.


Vid medlemsskap i Dalarnas klätterklubb får du även tillgång till:
  • Klätterbibliotek
  • Låna klubbens utrustning
  • Klätterförsäkring via Svenska Klätterförbundet
  • Medlemsrabatter genom Svenska Klätterförbundet.
Som medlem i klubben är du ansluten till Svenska klätterförbundet och Riksidrottsförbundet. Mer om medlemskapet och medlemsrabatter kan du läsa på klätterförbundets hemsida.

För att bli medlem i Dalarnas klätterklubb gör du följande:
Betala in medlemsavgift till swish-nummer 123 057 8203 eller plusgirokonto 617440-3
Ange namn, personnummer (annars gäller inte försäkringen) och mejladress.

Din adress hämtas automatiskt från folkbokföringen. Om du önskar att använda en annan kontaktadress så kan du maila oss och uppge önskad adress.

För närvarade gäller följande medlemsavgifter:
Senior 280 kr 
Juniorer 140 kr 

För dig som redan är medlem i en annan SKF-ansluten klätterklubb finns möjlighet att lösa stödmedlemskap för 150kr. Du får då tillgång till alla medlemsfördelar i DKK.

Medlemskapet gäller kalenderår och upphör vid årsskiftet. Det är möjligt att lösa medlemskap för nästkommande år i slutet av året. Uppge i det fallet årtal på inbetalningen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar